Detaljhandlere, ikke hotshots som MicroStrategy, laget Bitcoin i 2020

Uten den globale detaljhandelsbasen, ville ikke Bitcoin-markedet være det det er i dag: Investeringsmesteren i 2020.

Vendingene i 2020 gjorde det uten tvil det beste året på rekorden for å være handelsmann, spesielt hvis du var involvert i kryptovalutaer. Mai ’s tredje Bitcoin-halvering, kombinert med den euforiske volatiliteten i markedet som feide globale markeder, gjorde 2020 til et år med gevinster og muligheter for kryptohandlere.

I november var det allerede klart at Bitcoin (BTC) og andre store kryptovalutaer hadde sementert sin status som en anerkjent aktivaklasse blant både detaljhandels- og institusjonshandlere, etter å ha overgått alle andre store aktivaklasser i verden. Immediate Edge fornyede bull run fortjente fortjent overskriftene på tvers av vanlig finans og gjorde den globale kryptohandler for detaljhandel til mesteren i 2020 i investeringsverdenen.

I motsetning til gevinsten i de vanlige finansmarkedene, utviklet ikke Cryptos bull run seg fra de enorme stimulansepakkene som ble frigjort av regjeringer og sentralbanker som bidro til å øke aksjevurderingen. Bitcoin økte organisk takket være en voksende global detaljhandelbase, tvunget av eiendelens voksende lokke som en butikk av verdi.

Fremfor alt betydde kryptos globale tilgjengelighet at detaljhandlere over hele verden var i stand til å få stemmen hørt utenfor kryptoøkosystemet. Cryptos universalitet ga et voksende utvalg av handelsmenn midler til å uttrykke sine markedsposisjoner og avdekke nyvunne markedsmuligheter. Det er ingen tilfeldighet da at Bitcoin endte som den beste ytelse aktivaklassen i 2020 – ikke i liten grad på grunn av de nyvunne ambisjonene, entreprenørskap og risikotaking fra den globale kryptahandler.

Kryptoens 24/7 natur spiller inn i handelsmannens hender

Den utviklende 24/7 naturen til kryptomarkedet tillot handelsmenn fra hvor som helst i verden, når som helst, å kapitalisere på økningen i markedets volatilitet gjennom 2020. På denne måten skapte årets energiske markeder et unikt bakteppe for å spille markedene, assistert av den økende raffinementet av nye handelsprodukter og tjenester. I dette utviklende markedslandskapet begynte globale kryptohandelshandlere å fange overskriftene i vanlige investeringskretser igjen.

Med Bitcoins markedsverdi som oversteg over $ 350 milliarder dollar i november, fanget krypto volatilitet bedre enn mange hadde forventet. Som et resultat viste krypto seg å være en svært effektiv ressurs for globale detaljhandlere for å lykkes med å navigere i de økonomiske og politiske usikkerhetene i 2020 – en trend som skulle fortsette til 2021.

OSS. presidentvalget personifiserer 2020s bitcoin bull run

Årets globale markedsvolatilitet oppsto i stor grad fra de makroøkonomiske og politiske beslutningene som utspant seg i kjølvannet av COVID-19-pandemien. Kanskje kulminerte markedets volatilitet i 2020 med USA presidentvalg. Valget forårsaket ikke bare opprør i markeder, men ga også en økning i opsjonskontrakter knyttet til USA. valg.

Crypto spilte en kjerne rolle i denne utviklingen, med desentraliserte og krypto-børser som tilbyr en mengde prediksjonsbaserte futuresmarkeder knyttet til valget. Oppgangen i åpen interesse for Bitcoin-futures etter den valgte presidenten Joe Bidens nominasjon reflekterte den økende appellen til krypto som en omsettelig aktivaklasse.

Kryptoalternativer kan utnytte den etterspørselen ytterligere ved å utnytte tiltalende og lette prediksjonsmarkeder, med enkle, engasjerende og intuitive produkter som gjenspeiler markedets instinkter og ønsker fra en raskt voksende brukerbase. Den sminke av kryptomarkedet 24/7/365 gjør dette enda mer mulig.

Bitcoins evne til å motstå store makrohendelser, som back-to-back U.S. presidentvalg, Brexit og selvfølgelig COVID-19 er bevis på statusen som en mer moden aktivaklasse. Som John Authers nylig påpekte i en uttalelse i Bloomberg:

„For øyeblikket viser Bitcoin noen tegn på økende modenhet som en aktivaklasse – og den har holdt ut langt lenger nå enn den gjennomsnittlige tulipanen.“

Det er rettferdig å si at kryptokurver har mistet mye av sine negative assosiasjoner for å bli referert til som „en mani“ eller mer kjent av Warren Buffet som „rottegift i kvadrat.“ Større bransjeaktører kjøper Bitcoin og andre kryptovalutaer fordi de er en alternativ butikk med verdi og får anerkjennelse som den mest komplekse, men likevel ønskelige valutaen som noen gang har eksistert.

Da 2020 nærmet seg slutten, og tradisjonelle markeder så langt mer stabile ut enn tidligere sett på året, valgte investorer ikke nødvendigvis å velge mellom tradisjonell investering og kryptohandel, men snarere hvordan de kunne eksistere.

Da vi har gått inn i 2021 med positivitet og håper at den globale COVID-19-pandemien vil bli nøytralisert, er det trygt å si at handelsmenn og investorer på alle nivåer, fra detaljhandel til store selskaper, vil holde øye med Bitcoin og andre kryptovalutaer dette år.